Har aldrig haft någon uttalad pollenallergi men känsliga luftvägar. Blir lätt slemmig och trögandad vid högintensiv träning under vårperioder. När jag fick nys om att Holistic släpp en produkt som heter Pollenzym blev jag nyfiken och började läsa på om den och nu ska den testas.

”Pollenzym är sammansatt för att stötta immunsystemet och slemhinnorna, med fokus på de övre luftvägarna inklusive bihålorna.” Då användningsområdena vänder sig till pollenallergi, annan allergi, problem i luftvägar och bihålor. Men även olika slag av inflammationer. Allergiska reaktioner mot exempelvis pollen triggar igång en inflammatorisk respons i slemhinnorna vilket gör att de svullnar och det bildas mer slem.

Produkten innehåller ingefära för att nämna ett ämne. Ingefära sägs bidra till att upprätthålla optimal funktion i de övre luftvägarna och skyddar luftvägarnas slemhinnor. Ska bli jätte intressant och se om det hjälper på mig med två tabletter om dagen nu fram till det att pollentiderna lättar.

PollenzymHolistic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.