Från vänster till höger. Mina topp tre löparjackor just nu.

tunna_löparjackor

NIKE
Vit fräsch löparjacka- Nike Impossibly Light.
Det senaste tillskottet för min del är den superlättajackan från Nike. Den lättaste löparjackan som Nike har producerat någonsin. Bra passform och väldigt mjuk i sitt material. Detaljer som dragsko nertill, en liten bröstfika och reflexdetaljer.

Nike_löparjacka

HELLY HANSEN
The Feather jacket är också en xtremt lätt vindtätjacka från Helly Hansen. Jackan har en förvaringsficka som gör den enkel att ta med på löpturen. Dragsko i luvan och elastiska muddar vid ärm och midja. Ventilation under armarna.

hellyhansen_löpatjacka

NIKE
The Nike Tech Windrunner. En gamal goding från Nike. Precis som de två andra jackorna är den här jackan, lätt! Du hittar den under kategorin sportswear. Jag är extra svag för den här jackan just för färgmixen. Den här jackan är utrustad med två fickor. En på vardera sida.

Nike windrunner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.