Tack och godnatt efter en bättre kväll tillsammans med fina vännerGriffins’ Steakhouse. God mat bra service. Trevlig atmosfär. Som mjölkintolerant fick jag för första gången på länge en dessert som jag kan må bra på. Dessutom fräsch och god. Massor med plus till Griffins’ som var lyhörda kring diverse allergier och fortfarande levererade bra mat. Kan säga att trots 2014, så fungera inte det på alla restauranger. I stället får jag allt för ofta känna mig besvärlig. Men inte ikväll. Bra där!

Griffins' Steakhouse_6

Griffins' Steakhouse_5

Griffins' Steakhouse_3

Griffins' Steakhouse_2

Griffins' Steakhouse

2 svar på ”Griffins’ Steakhouse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.