För att kunna träna bra tycker jag för min egen del att det är det viktigt att hela jag är stabil. Visst man har bättre och sämre dagar. Ni vet det där med dagsformen. Men att i det stora hela veta vem jag är, vad jag vill och mår bra utav, and so on.  För vissa tar det längre tid än andra att hitta dit. Helt klart värt att arbeta för. Några dagar vet man precis, andra kanske man tvivlar. Helt naturligt skulle jag säga.

Jag vet att ni vet det här. Men i bland behöver vi påminna oss. Om, vad som är viktigt för mig och för att jag ska må bra i det här. Det kanske handlar om att göra ett bra jobb. Må bra där hemma. Träna bra. Utvecklas som person. Det behöver inte handla om de allra största drömmarna. Det kan handla om vardagliga ting. Vi styrs av så många faktorer hela tiden. Vi mår extra bra av att få ta egna beslut, beslut som känns rätt i hjärtat. Stora som små.

Jag tycker att det är extremt fint med stark integritet och ödmjukhet. Personer som är uppriktiga och ärliga mot sig själva och andra. Det är viktigt för dig och för mig att sätta gränser. Gränser för sin egen kapacitet. Men även att vara införstådd med brister och allt vad det kan innefatta. Jag menar inte att det handlar om att vara ”perfekt”. För vad är att vara perfekt. Låter så trist. Ge dig själv och andra en rejäl chans i livet! Lyssna.

Utifrån mig själv är det extremt viktigt att ha stabilitet i mig själv och då menar jag inte bara fysiskt.

  • Nedvärderar varken dig själv eller andra
  • Var sann mot dig själv
  • Våga stå för den du är
  • Lyssna

 

SATS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.