Skiddag nummer två är avklarad. Igår var det knappt några spår men otroligt mysigt och stämningsfullt att köra, inte speciellt kallt. Till idag hade Högbo Bruk levererat jätte fina spår under kort tid. Den här dagen har varit otroligt vacker och krispig. Dock var inte mina fingrar lika nöjda med de tio minusgrader som var. Jag vet att mina händer gärna vill ha tumhandskar när det börjar närma sig tiogradigt vilket jag inte hade idag. Bet ihop så gott det gick. Efter skidåkningen tog jag ett sista besök i spat. Det var riktigt skönt att sätta sig med hårinpackning i bastun. Fulltankad med vänskap och frisk luft har vi anlänt till Stockholm igen. Nu laddar vi för en ny vecka.

spaweekend


Foto Sara


Foto Sara

 

 

2 svar på ”Längdskidor i Högbo”

  1. Ser otroligt mysigt ut!

    Känns lite dumt att åka härifrån till Stockholm när snön äntligen kom. Men förhoppningsvis ligger den ju kvar resten av vintern nu! :)

    1. Jätte härligt. Inte speciellt långt från dig?
      Välkommen till Stockholm. Hur länge stannar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.