Det blir mycket blommor och natur just nu. Måste ha något med min sommar- / semesterfeeling att göra. Jag kan kanske lova att ta det lite lugnt med dem. Men bara kanske… Är det inte underbart att vistas i naturen? Nu är jag ledig i fyra veckor och det bästa med semester är att jag kan träna precis hur mycket jag vill. Imorse var jag mer död än levande när klockan ringde för morgonträning, vilket ledde till att jag sov en extra stund och sedan blev jag tvungen att packa väskan för helgens äventyr. Alltså ingen träning. Plankan ikväll.

Foto:Privat på blommor från vår trädgård, som doftar fantastiskt gott.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.