Gårdagen bjöd på en härlig sommarkväll. Vi kom hem sent, ganska precis innan fotbollen skulle börja och kriterierna för middagen var fräscht och lättlagat. Det fick bli grillade kyckling och en sallad på ruccola, jordgubbar, cevré ost, valnötter, honung och ekologisk crema di balsamico. Enkelt kan verkligen vara så gott. Att en liter jordgubbar kostade 55 kronor där vi handlade, det blundade jag för. Kanske måste sätta några egna jordgubbsplantor snart. Finns det föresten jordgubbsplantager med självplockning nuförtiden?
Du kanske också gillar
5 svar på “Sommarsallad!”
Lämna ett svar Avbryt svar
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
FRESH!
Mycket fresh! :D
Åh det såg riktigt gott ut! :)
Håller med om gubbarna är liiite för dyra nu men ändå är jag helt beroende.
Vad roligt att du kände igen det kinkiga matbeteendet och oh ja – vitlök verkar vara det han är mest rädd för men jag smusslar ner det ibland ändå och det funkar om jag bara inte talar om det ;)
Älskar jordgubbar! Det får vara värt vartenda öre.
Haha ja herregud!, han är så allergisk mot det.
Men som du skriver, ibland är det lite i maten. Och vet du vad… Han överlever det. :)