Söndagen var lika skidinspirerad som lördagen. Den började med frukost framför långloppet Marcialonga. Därefter gav vi oss själva ut i spåret. Hur tusan lyckades det staka under 7 mil dessutom uppförs. Imponerade! Såg ni loppet?!

20120131-072912.jpg

20120131-073001.jpg

20120131-073146.jpg

6 svar på ”Marcialonga!”

  1. Ja men visst såg jag loppet. Ja herregud vad det stakas, men stoor skillnad på tjejer och killar vad det gäller stakandet. Mycket mer stakning med frånskjut när man är tjej ju och saknar den där naturligt starka överkroppen.

    Jag tänker att Marcialonga blir nästa års utmaning. Vad säger du? Ska du med?

    1. Ja det är tydligt att killarna är starkare i överkroppen. Vi har faktiskt funderat på att köra Marcialonga. Jag känner mig dock inte då taggad pågrund av min dåliga säsong nu. Ska göra Tjejvasan nästintill otränad nu och se hur det går sen tänka jag ta beslut. Ska du köra? Har du kört Marcialonga tidigare?

  2. Yes box på båda. Marcialonga var den perfekta dagen-efter-kvällen-före-aktiviteten och jag håller med. Det där med stakning uppför liksom… Pust.

    Och Nike. Där ses vi :)

    1. Men va roligt! Åkte du! Måste kolla in på din blogg. Hoppas du redan har hittat loppet på webben. Googla annars så bör du hitta det på Svt tror jag bestämt att det var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.