Ledsen att det blir bloggat så lite just nu ibland rinner tiden bara iväg. Igår låg jag i sängen redan strax efter åtta. Funderade på om jag skulle blogga då. Men sedan beslöt jag mig för att sömn är viktigt och att ta en bok och koppla av en stund, det är också hälsa. Datorn blev med andra ord bortprioriterad. Ikväll styr vi kosan mot norr för att förhoppningsvis få några fler skidmil i kroppen och förhoppningsvis hinner jag blogga under vilan mellan passen. Nu finns det visserligen lite snö i Stockholm, men tyvärr blir spåren sönderkörda snabbt dessutom kan jag tycka att det är svårt att slappna av på samma sätt om man är hemma. Nu blir det två dagar med träning och ordentlig vila däremellan.

Ska du träna något under helgen?

20120127-072501.jpg

2 svar på ”Träningsläger!”

  1. Jajjemen, det ska jag. Har dubbla klasser både lördag och söndag, plus ( förhoppningsvis ) kickboxning på söndag! Idag vilar jag däremot. Ha en förtrollande helg fina Åsa!!

    1. Jäklar vad du kör hårt Soff! Detsamma hoppas du får den bästa helgen. Kommer att sakna dig nästa helg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.