Bjuder på en liten bildkavalkad från det gångna året. Har valt ut några av alla härliga träningsminnen som jag skrapat ihop under 2011.

Både under 2010 och 2011 har det verkligen varit fullfart i mitt liv. 2010 blev jag fru. Vi skaffade oss en stor tomt och ett litet hus som vi renoverade. Vi har börjat rita på ett nytt hus som ska byggas under 2013. Det är först nu precis innan jul som jag insåg att jag kanske inte kan köra i 200 hela tiden. Men visst hinner man med så mycket skoj om man gör det? Jag har alltid gillat den höga farten oavsett vad det gäller. Nu är vi snart inne på ett nytt år. Det ska bli spännande och se vad 2012 har att erbjuda.

Hoppas att vi ses på det nya året.

Gott Nytt År till er!

 

4 svar på ”Några av alla fina träningsminne från 2011!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.