Den här veckan kan ni tävla om ett presentkort på 300:- som du sedan kan använda på Snowandmotion.se

Jag kan verkligen rekommendera den här sidan nu inför vintershoppingen. De har nästintill allt för oss fjällrävar/alpinåkare. Du kan bland annat hitta, skidbyxor, skidjackor, hjälmar av olika slag, Skidhandskar, skor och massor med annat snyggt och nödvändigt inför vintern. Men även lite träningskläder.

Snowandmotion startades hösten 2010 av ett gäng skidtokiga entusiaster, alla med erfarenhet från skidåkning på väldigt hög nivå. De hade alla ett gemensamt intresse för högkvalitativa produkter, vilket man kan läsa av produkterna. Eftersom jag själv har varit skidtokig i hela mitt liv älskar jag den här typen av shoppingsidor. Jag skulle ha shoppat både fartdräkt, benskydd, ryggskydd, hjälm och andra nödvändigheter här om jag fortfarande hade tävlat. Tycker speciellt mycket om märket POC.

Tanken med Snowandmotion som bolag är att deras butiker ska erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa sportprodukter. För vintersajten, snowandmotion.se, rör det sig framför allt om alpina produkter men som kompletteras med ett brett utbud av vinter- och träningskläder av bra kvalité.

För att delta i den sista adventstävlingen vill jag att du mailar mig till asa@vlhalsa.se

Varför just du ska vinna men också varför Snowandmotion valt att stötta ett antal lovande racingungdomar lite extra? Hemsidan hittar du HÄR.

Tävlingen pågår fram till fredagen  den 23 december kl.14:00.

Lycka till!

 

Bild privat: Jag och min brorsson i Åre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.