Det hör verkligen inte till vanligheten att jag börjar dagen med Champagne och jordgubbar. Speciellt inte klockan 04:15 på morgonen. Har jag startat dagen precis så. Har levt i precis 30 år.  I dag är planen att jobba på som vanligt, därav ett tidigt firande. Miljoner tack och kärlek till min man, som hittar på galenskap och stiger upp klockan 04.00, för att fira mig med champagnefrukost och jordens finaste present. Paris, Champagne och  Reims. Here we come!

20110707-072705.jpg

12 svar på ”30 ÅR”

  1. Åh, han är väl för underbar…och du är SÅ värd honom! Stort grattis på din dag min vän! Jag gör ALLT för att mota bort min förkylning nu så att vi ses till helgen… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.