Har en heldag/ helkväll som är helt fantastiskt bra och som har inkluderat allt från löpning, spa, god lunch, blivit hembjudna till härliga personer bara typ en minut från hotellet där vi bor i natt, på champagne och snittar, grym middag och nu gott vin följt av massor med surr/snack. Bra kväll helt enkelt!

I morgon ställer vi självklart klockan på Vasaloppet!

 

11 svar på ”Spa”

 1. Jag tycker inte att din bild är direkt ointressant – jag tycker att det är kul och inspirerande att även se intetränings-Åsa som (här på bloggen) gömmer sig bakom tränings-Åsa! :) Variation förnöjer – även om bloggen handlar mest om träning behöver inte icketräning vara uteslutet och ointressant! :)
  Kram fina!

  1. Kul att du säger det Jane, då kanske jag bjuder på mer av den icketräningsÅsa. :)

   Även om mitt liv i det stora hela ÄR just träning. Då jag och min kära man älskar livet fyllt av träning.
   Miljoner Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.