Huvudet har svårt att acceptera att kroppen måste börja på noll med löpträningen. Idag stod det intervaller på schemat. Det var som att springa i sirap de där 90 sekunderna som jag sprang under 8 gånger med 1 minuts vila mellan varje intervall. Det är tur att jag vet av tidigare erfarenhet vet jag att det brukar göra skillnad i långa loppet. Men idag var det inte kul. Träning är inte alltid rolig. Jag tycker annars att det är svårt att puscha mig själv genom intervaller. Idag fick Casall trainer /Running Coach Matthew Griffiths och Casall T.O.D stå för puschen och peppen.

Running Coach- programmen i appen består av 3 program ( 2 på 40 minuter och 1 på 50 minuter) som innefattar 3 olika nivåer. beginner, intermediate och advanced. Passen bygger på intervallupplägg, inkluderat 10 minuters uppvärmning och nedvarvning. Jag valde idag Power Shift- programmet som blir ett pass på totalt 40 minuter. Som ni ser på sista bilden nedan, blev jag tvungen att slänga av mig vantar och mössa under dagens pass. Vilken härlig vårvärme den här dagen har bjudit på. Varmt och skönt även om intervallerna var vidriga.

Casall T.O.D

Dalsland Helly Hansen Nike

2 svar på ”Power Shift”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.