Jag gillar att dansa även om det blivit mindre och mindre med åren. Åsa Fornander är en härlig instruktör som är grym på att skapa koreografer och hitta musik. Om jag dansar så dansar jag gärna för Åsa. Nu kommer du som instruktör snart att få möjlighet att bli instruktör i AfHo®.

Med konceptet AfHo® kan du räkna med dans iform av konditionsträning, rörlighetsträning, ökad kroppskontroll, bättre hållning.Grundtanken med konceptet är att det inte behöver vara så avancerat, utan fokus ligger på känslan, på att skapa energi och att få deltagarna att röja järnet, utan prestige.

Klassen är inte förkoreograferad in i minsta detalj, som tex Les Mills programmen och andra program är – utan som AfHo®-instruktör får man en övningsbank – och ett förslag på en koreografi – tillsammans med en spellista. Grymt bra tanke. Man får inspiration samtidigt som man får vara kreativ som instruktör.

Var tredje månad kommer en dvd med ny koreografi, och en ny spellista – En spellista som man kan använda helt eller delvis. Utbildningen är en dag, ca 7-8 tim – och riktar sig till dig som redan har vana av att instruera.

För mer info om konceptet, se länken: http://asafornander.com. Är du intresserad av att gå utbildningen? Maila Åsa på asa@asafornander.com

Bild lånad av Åsa.

Åsa Fornander AfHo

 

2 svar på ”Tips på instruktörsutbildning.”

  1. Det är otroligt kul att få vara kreativ som instruktör och sätta ihop sitt egna pass. Det är så vi på Friskis & Svettis jobbar och alla pass blir personliga på ett bra sätt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.