Det verkar ha blivit allt mer aktuellt med betting inom sporter och även kommit påtal på andra träningsbloggar. Jag är själv ingen person som brukar spela på någonting. Men blev nyfiken på hur det fungerar.

När Sveriges första Casino öppnade var jag med under uppstarten det första året och jag insåg ganska snabbt att jag gillar att ha ett yrke där jag träffar många nya människor men att jobba med spel på det sättet inte är min grej. Det var ett fantastiskt roligt och lärorikt år och jag är glad över att ha lärt känna alla de människor som jag jobbade tillsammans med då. Men med handen i handsken väljer jag mycket hellre att sporta själv än att spela på de som idrottar.

Fick ett mail angående företaget bwin och gick in på hemsidan för att se vad man faktiskt kan betta på. Det visar sig att man i princip kan betta på vilken sport man vill. Alltså även på alpint och längdskidåkning som intresserar mig lite extra. Men kontentan blir som sagt att jag hellre kör själv. Har du några erfarenheter från betting inom idrottsvärlden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.