På lördag kommer det efterlängtade TjurRuset. Trots att jag längtat sedan förra året lyckades jag precis bli nervös. Som jag skrev i mitt inlägg igår. Jag har inte sprungit en mil på ett tag och allra helst inte i den typen av terräng. Har dock inga speciella mål med loppet mer än att ta mig igenom och ha lika kul som förra året. I år körs loppet i Hacksta idrottsområde i Åkersberga, tre mil norr om Stockholm. Jag har ingen aning om hur terrängen ser ut där. Men jag gissar att den är tufft just för att man valt att ha det där. Intresset för tävlingen är stort. Loppet slår nytt deltagarrekord varje år. I år är vi 6 658 löpare anmälda.

Banan beskrivs på hemsidan att ha tuffa branta backar, stundtals svår terräng med stenar och rötter samt passager genom blöta partier. Samt några uppbyggda hinder längs banorna.

Någon fler som ska springa på lördag?

 

8 svar på ”TjurRuset 2012”

 1. Jag skall springa på lördag, och börjar bli duktigt nervös! Har kört lite terränglöpning den senaste veckan, men inga 10 km. Vi får se hur det går! Sprang för första gången förra året, och det var det roligaste löparäventyret jag varit med om hittills. Bådar tämligen gott inför lördag, med andra ord. Siktar dock mer på en härlig upplevelse, än en bra tid. :)

  Stort lycka till!!

  1. Härligt Hanna. JA!, jag blev också nervös idag.
   Det var precis samma för mig. Det var en glad överraskning. Hade aldrig kunnat föreställa mig hur kul det skulle kunna vara att kräla fram i sumpmarken. ;)

   Tack! NU ska vi ha kul.

   Massor med lycka till!

 2. Snubbla över din blogg precis. Ska springa tjurruset för första gången. Vet egentligen inte vad det är jag har gett mig in på, inte mycket av en löpare men mycket aktiv med andra sporter så det ska nog gå ändå. Men jag funderar mycket på hur man ska klä sig för detta event. Några tips? Har du några andra tjurrus tips uppskattar jag dem med. Kommer bli jobbigt men sjukt kul tror jag! Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.