Det blev midnattsloppet för min del i år. En folkfest som jag verkligen gillar. Jag har aldrig sprungit loppet utan sällskap av en god vän vid min sida tidigare. Första året som jag sprang med gjorde jag det tillsammans Jessica. Andra året gjorde jag och Sara sällskap runt. Det har varit ett lopp, Just for fun.

I år blev det en sen anmälan för min del. Kul att se hur kroppen fungerar med nummerlapp. Hade inte riktigt koll på formen, då jag inte tränat för det. Ibland är lopp väldigt bra träningspass för att kunna sätta upp kommande delmål och mål. Nike Run Club-gänget körde detta som en kick-off vilket även fick bli min egna kick-off under kick-offen inför höstens löpträning. Mathias en av Nike Run Club ledarna gjorde tiden 31.56 och landade på en 6:e plats. Tänk om man hade den farten i påkarna.

Midnattsloppet var som det brukar. Grym publik. Stora folkmassor över allt längs banorna. Inte alltid lätt att springa på. Fick ett hyfsat bra beskd då kroppen höll hela vägen. Inga smärtor någonstans. Tiden blev helt ok. Hade gärna tagit lite till på tiden. Men det tar vi nästa gång.

Ångrar mig lite nu att jag inte gav allt. Gick mycket på säkerhet då jag inte visste hur mycket det gick att pressa kroppen. När jag känner mig i form brukar jag ofta våga chansa mer. Just nu har jag en spärr som jag behöver komma över. Måste våga lita på kroppen. Märklig känsla det där då jag ska komma tillbaka efter skada. Mer verkar sitta i huvudet än kroppen.

midnattsloppet

4 svar på ”Midnattsloppet 2014”

 1. Så där är jag också. Jag har svårt att pressa mig delvis för att jag är livrädd för att bli skadad. Vilket verkar ganska meningslöst eftersom jag går sönder mest hela tiden, vare sig jag pressar mig eller inte… Fast i mitt fall handlar det också om att jag är rädd för att misslyckas. Jag kommer aldrig att imponera på någon med mina miltider och då känns det lättare att låta bli att försöka och bara springa ”för att det är roligt”.

  1. Hej Kari,

   För min del handlar det om ovana nu när jag varit borta från löpningen ett tag innan denna sommar. Men nu kan jag köra hårt igen då tror jag hjärnspöken också kommer släppa. Jag tycker att tiderna sig ska imponera på dig och ingen annan. Jag ”tävlar” bara mot mina egna tider. Sedan va andra tycker om mina tider kan jag inte göra så mycket åt. :) Man få tänka på vad som är viktigt för en själv och vad man vill åstadkomma. Lycka till i fortsättningen! Jag tror att man kommer långt på att göra det man tycker är roligt.

  1. Jo visst. Jag är nöjd. Men skulle ha gjort som du och blåst ut det lilla sista.
   Håller med. Att få kramas med dig två gånger var absolut en vint. Snart igen hoppas jag. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.