Höstens första rullskidspass är avklarat. Sent tänker antagligen många. Jag har haft fullt upp med annan träning och inte prioriterat rullskidspassen innan. Det var riktigt kul att köra idag. Fint väder och friskluft. Vi var många som var ute på den lilla rullskidsvägen här hemma. Jag älskar Värmdö just för att många här ute är ute och springer, cyklar eller rullskidar. Man pratar med varandra och ger varandra fina tips. Dagens pass blev en genomkörare samt teknik. Det är skönt att ha sällskap av någon som kan tekniken och kan ge tips. Allra helst på första passet när man inte har kört på ett tag. Fick ingen bild in action där tekniken ser bra ut.

Dagens utrustning:

Testade min nya tävlingsdress W RACING LIGHT SUIT från Helly Hansen: Ett tvådelat set i stretchmaterial som ger jätte bra stöd och ventilation. Tunt och skönt. Ett stort plus är passformen och att det verkligen sitter på plats vid högintensiva aktiviteter på längdskidor.

Handskar från lill-sport

Pjäxor från SALOMON

Cykelhjälm från GIRO

Rullskidor från SWENOR

Stavar från SWIX

Så här kul var det tydligen med rullskidor idag.

 

5 svar på ”Rullskidor”

  1. Aah, nu vill jag bara ut och köra jag med! I år har jag varit alärt med rullskidandet och fått ihop ganska många timmar, ifjol började jag också sent .. men man ska göra det som känns roligt och som det man vill prioritera för stunden! :) Snygg HH dress!

    1. Å va härligt att komma igång i god tid. Jag kan säga att träningsvärken gör sig påmind idag. Skönt. :)

  2. Åh, vad skoj! Rullskidor kommer det bli helt klart mer av för mig nu också. Framförallt efter gårdagen som bevisar att mitt knä ännu inte är redo för löpningen.

    Sedan är det bara att se fram emot att det vita guldet börjar dimpa ned i Tänndalen! :)

    1. Trist med knät. Hoppas att det blir bra snart. Tur att vi har cyklingen och rullskidorna. :) Hoppas verkligen att jag tar mig till Tänndalen i år. Längtar verkligen dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.