Många jag känner har sprungit Lidingöloppet idag medan jag själv varit hemma och fixat på tomten, städat och tvättat. Jag känner mig så där löjligt nöjd och glad. Måste vara det grymma höstvädret. Tvätten torkar på nolltid där ute. Jag tjuter av lugnet det enda jag kan höra är vinden som viner. Det är inte svårt att uppskatta de vackra höstfärgerna och den här tystnaden efter em hektisk vecka. Jag är tacksam och glad över att jag kan få det bästa av två världar. Ibland jag önska att Värmdö var Härjedalsfjällen. Men man kan inte få allt.

Noterade i dagens tvätt av strumpor och träningskläder att det är rätt färgglatt och innehåller en heldel strumpor från GoCoCo. Fantastiska strumpor för den som inte har testat. GoCoCo är en av våra fina sponsorer under Ung Cancer eventet. Är du också intresserad av att vara med som sponsor under den dagen är du varmt välkommen att kontakta mig på asa(at)vlhalsa.se. Samma mailadress gäller för dig som vill anmäla dig för att delta under den här dagen.

 

8 svar på ”GoCoCo på tork”

 1. Snygga färger på tvättlinan! Jag är förresten en realtivt ny läsare här på din blogg så passar på att säga hej också! :) Brukar också hänga vid Värmdö mellan varven och har sprungit och rullskidat där en hel del. Nu undar jag om du har koll på om det finns bra MTB-rutter man kan köra där? Folk att cykla med?

  1. Kul att du har hittat hit. Varmt Välkommen till min blogg Anki. Visst är det härligt med färg. Jätte kul att du brukar hänga på Värmdö.

   Jag cyklar inte speciellt mycket mtb själv just nu. Men har haft tankar kring det. Blir mest landsväg just nu.

   Värmdö är ganska stort. Var håller du hus någonstans när du är här?

   Värmdöleden som sträcker sig mellan Kovik till Saltarö (i trakterna där jag bor) sägs att den bitvis ska vara bra. Vad tycker du bäst om att köra? Skog och rötter? Grusväg?

 2. Snygga färger på tvättlinan! :) Jag är relativt ny här på din blogg så tänkte passa på att säga hej också! :)

  PS. Brukar vara en del i Värmdö ibland eftersom min bror bor där (bor i Finland själv) så nu ska jag spana extra mycket efter tips på bra träningsrundor där .. ;) Blev den del fin rullskidåkning och löpning där i somras, men hur är det på MTB-sidan, koll på några rutter du kan rekomendera?

  1. haha ingen fara. Kul att du ställer frågor om Värmdö. Jag har bara bott här i 2 år nu och håller fortfarande på att lära mig trakterna. VAr brukar du rullskida när du är här? Vi är påväg ut just nu. :)

 3. Jag hänger kring golvbanan då jag är där (alltså inte spelar men bor där i närheten :)) och cyklar gärna skog & rötter. Har sprungit en del rutter med brorsan så har lite koll, men funderar mest på om det finns några speciella mtb-rutter där många andra cyklister också cyklar? I somras blev det en hel del rullskidåkning längs cykelbanan till Strömma bland annat. Har förstått att det nöts en hel del skidåkning på golfbanan så fort snön infinner sig, själv hoppas jag det kommer så mycket snö att Värmdö-loppet kunde vara ett alternativ för mej till vintern! Jag och bror har snackat om det flera år nu, kanske dags att ta tag i saken.

  1. Kul. Jag lovar att återkomma om jag får några bra mtb-tips. Hoppas också på Värmdöloppet i år. Otroligt trevligt lopp när det finns snö. :) Jag har bara kört det en gång och då var det riktigt kul trots väldigt mjuk bana. Bra arrangerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.