Jag har varit vaken i snart tre timmar. Trodde att det skulle bli en lång sovmorgon idag. Men tydligen är jag redan utvilad och redo för dagen. Det är stor skilland på fem och sju. Har spenderat morgonen med bloggjobb och nyhetsmorgon tillsammans med en lång höstlik frukost, iform av gröt med linfrön och jordnötssmör. Ägg och kaffe till det. Nu laddar för löpning. Har vilat från löpningen igen för att komma tillbak stark och smärtfri. Det duggregnar utanför fönstret vilket betyder- perfekt löparväder. Kvällen kommer att avrundas med festligheter. Önskar att min fina vän tar hem Årets hälso- och träningsblogg. 

 

 

2 svar på ”Godmorgon helgen”

    1. Ja det var en riktig lyxmorgon och det gjorde verkligen inget att sovmorgonen inte blev någon sovmorgon. Ja det är pirrigt. Enligt mig borde hon verkligen vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.