Jag letar en sport-bh som ska passa mitt behov under vintersäsongen vid utomhusträningen. Under dagens löppass hade jag min sport-bh från Helly Hansen.

By the Way, man kan inte annat än älska hösten och den färgsprakande naturen. Vackert.

4 svar på ”Helly Hansen Pace Sports Bra”

  1. Har en från icebreaker i merinoull. Inte lika bekväm som de jag har från Nike, Casall eller HH. Har svårt att springa i den och den kliar. Vad använder du?

   1. Jag har faktiskt inte hittat någon i ull som ger bra stöd. Däremot brukar jag när det är runt nollan och under kränga sportbhn över underställströjan, så underställströjan är närmast huden. Om man vet att man blir ståendes ute ett tag innan ombyte funkar det toppen tycker jag. Mitt bästa ullunderställ kommer från ullmax och är microfiber närmast kroppen och ull ovanpå/utåt. Har inte provat t.ex crafts warm-serie eller andra underställ som är för kallare förhållanden.

    1. Smart Amelie. Jag har själv gjort som så när jag cyklat långt och tagit en paus, petat in pappershandduk under sporttoppen. Ska testa det där nästa gång jag vet att risken för att jag inte kan byta direkt finns. Tusen tack för grymt bra tips! Hör av dig om du hittar någon en sporttopp som överträffar våra förväntningar. :)

     Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.