Jag har blivit inspirerad av min kära kollega Frida som kör intensivt i gymmet just nu. I går fixade hon sitt personligarekord i chins som hon hade inför den här sommaren. Jag blir verkligen inspirerad av hennes styrka och motivation. Motivation som jag också haft en gång i tiden, men har en viss saknad av just nu. Dock har jag aldrig varit speciellt bra på just chins. Men det kanske får bli nästa utmaning. Men bara kanske.

Skissar lite på nästa veckas träningsplaner och hoppas att jag ska lyckas fiska fram lite gammal energi inne i gymmet. Som sedan ska toppas med träning utomhus iform av cykling och löpning.

Men först en träningshelg i Högbo.

Vilken är din favoritövning i gymmet?

20120704-093510.jpg

2 svar på ”Vilken är din favoritövning i gymmet?”

  1. Min absoluta favoritövning är knästående på pilatesboll samtidig som jag gör axelpress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.