Nu på torsdag den 5 juli drar Nike igång en träningsutmaning. Den börjar med ett NTC-pass tillsammans med Nike Trainers här i Stockholm för att peppa igång alla som vill hänga på.
För att kunna delta i utmaningen behöver du ladda ner NTC- appen. Jag har den själv sedan tidigare, då jag körde med den frekvent i början på det här året.  Det har dock inte blivit speciellt många pass efter det. Funderar på om jag ska anta utmaningen att träna 1000 NTC minuter mellan 5 juli-31 augusti. Gå in HÄR  http://www.facebook.com/#!/events/367856869946891/ på facebook för att hitta torsdagens event.

6 svar på ”Nike Training Club Summer Challenge 2012”

  1. Jag har appen, den är välgjord, de är snygga, jag vet att det är en bra grej. Och ändå har jag inte fått ändan ur… Tror jag måste kolla om någon häromkring kör, så jag får sällskap.. Det är nog tricket.

    Kör hårt!

    1. Sällskap är fantastiskt. Eller ett specifikt mål som gör att man verkligen vill kämpa själv. Jag brukade skriva in det i kalendern som vilket annat pass eller möte som helst.

  2. Åh, Åsa hjälp! Jag har försökt spara mina NTC-bonusworkouts typ 18 000 gånger – går det verkligen inte? Måste man verkligen ladda ner på nytt varje gång? Verkar ju urdumt. Nedladdningen funkar dessutom bara med wifi samt tar aslång tid. Jag önskar verkligenatt de gick att spara – har du nåt magiskt knep?

    1. Jeanna: jag har tyvärr inget magiskt knep. Måste själv vara uppkopplad mot WiFi för att jag ska kunna köra bonusarna. Ska höra mig för. Återkommer.

  3. Länken till facebook fungerar inte för mig, hamnar bara på min egen fb-sida. Vill du skriva ut länken så vore det guld :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.