Idag har jag varit galet trött. Har trots det lyckats klämma in ett längdpass på 16km. Kroppen kändes bra trots att jag var/är så trött. Undra om det är fjälluften som gör sig påmind. Frustrerande nu är att jag inte har samma styrka och kondition som för två år sedan, innan Tjejvasan. Jag som vill klättra i resultatlistan. Är lite nördig och vill tävla mot mina egna resultat. Dagens pass var bland de bästa, hade kunnat haft lite bättre fäste. Jag fick kämpa på bra uppför slalombacken. Grym träning men jag skulle ljuga om jag sa att det inte var skönt med rejäla utförslöp påvägen hem.

Nu ska jag ut och ”jibba”. Möjligen att det kommer något mer om det. Men jag tänker inte lova något.

20120110-175843.jpg

4 svar på ”Längdpass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.