Rosa Dygnet projekt Stockholm

Vi har fått många samarbetspartners med oss till Rosa Dygnet projekt Stockholm och varje pass kommer bjuda på olika goodies. Bland annat får de 100 första gästerna produkter från Holistic!

Den sista cykelklassen klockan 12 blir som en final för hela eventet och det får ni inte missa för det är då vi smäller av flest produkter och tävlingspriser från GainomaxGoCoCo och Craft!

Det finns också en del platser kvar på MOJO yogan där du kan vinna en outfit från Casall, Powerstrippen där du får rabattcheckar från Blueberry och dessutom kan vinna en korg fullpackad med produkter.

På Body Balanceklassen kl 12 så kommer det finnas produkter och tävlingspris från Les Mills. På några av de andra cykeklasserna under dagen kommer du kunna släcka törsten från Vitamin Well!

Historien om Rosa Dygnet är lika gripande som fantastisk. Under fyra år har Rosa Dygnet, med Maria Götesdotter i spetsen, samlat in över 500 000 kronor till bröstcancerforskningen. I år vill vi i Stockholm vara med och visa vårt stöd genom att cykla som galningar – därför initierar vi nu Rosa Dygnet projekt Stockholm.

Du är välkommen till Sportlife Östermalm den 9 oktober för att träna cykling och samtidigt göra en god sak för cancerforskningen. Du betalar så mycket du kan och vill (dock minst 20 kronor per klass) och får svett och glädje på köpet.

Vi utlovar roliga happenings från grymma sponsorer – och så riktigt bra träning förstås.

Boka din plats pronto genom mail till soffan.rhodin@hotmail.com.

Schema:

I cykelsalen

9.00:

Cykling – Terese Alven

10.00:

RPM™ – Sofie Rhodin

11.00:

Cykling med hjärtat – Jessica Clarén & Jessica Larsson

Vi cyklar med hjärtat för en hjärtesak. Activio finns på plats och blir vårt verktyg genom klassen.

12.00:

Jimmy Lundqvist

I andra salen

09.30:

MOJO Yoga med Jessica Clarén

11.00:

POWERSTRIP® med Annica Bottne 11.00
12.00:

BODYBALANCE™ med Kristin Andersson 12.00

20110927-211202.jpg

2 svar på ”Visst ses vi?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.