Titta vilka fantastiskt fina strumpor från CoCoCo jag fick hem i brevlådan igår. Tokgillar den här färgen. Varm och fräsch färg. Förutom att de är en ordentlig färgklick till träningsoutfiten är de riktigt sköna. Mina vader mår jätte bra av att använda kompressionsstrumpor och jag mår jätte bra utav färg.

På deras hemsida beskrivs strumporna som följer:

Gococo Compression är en teknisk knähög kompressionsstrumpa som ger ett behagligt tryck över vaden och ser till att stabilisera vadmuskeln och öka cirkulationen. Compression är en återhämtningsstrumpa men passar även för aktivare sport såsom löpning och cykling. Eller varför inte BODYATTACK. Cocona materialet är placerat under sulan och ger dig en torr och bekväm strumpa.

• Cocona materialet är koncentrerat runt de delar av foten som transpirerar mest och reducerar fukt och lukt.

• Meryl Skinlife på ovansida fot och skaft transporterar snabbt bort fukt från foten och ger en mjuk och behaglig känsla.

• Kompressionen minskar risken för stela vader och svullna fötter.

• Strumpan ger ett skönt stöd och återhämtar fötter och vader genom att öka cirkulationen i vader.

• Extra vadering under häl och trampdyna för att dämpa stötar.

• Vänster/Höger strumpa som ger extra behaglig känsla och skyddar mot blåsor, skavsår och slitage.

• Kompressionsstrumporna är klass 1 med 18-21 mmHG.

Färger: Svart/Grå, Lila/Grå, Orange/Grå

Storlek: S (27-32), M (33-39), L (40-45). Storleken mäts där vaden är som störst.

Material: 37% Nylon 27% Cocona 17% Elastan 15% Lycra 4% Kammad bomull

20110928-201321.jpg

6 svar på ”Turkos”

  1. Vilken härlig färg, ja har ett par lila som ja införskaffade i våras. Har inte använt dom så mkt i sommar, men tror dom kommer användas mer i höst/vinter.. vilket borde innebär att ja kan unna mig ett par till:)

    1. Ja Camilla gillar man den här färgen så är de ett måste. Använd dem inget att spara på dina fötter kommer på riktigt att mås SÅ bra.

  2. Hej! Har ett tag funderat över att köpa in kompressionsstrumpor att använda vid mina löprundor. Är de så bra som man hör att de är och vet du var man lättast köper dem?

    1. Hej Johan.
      Jag kan tycka att det är väldigt skönt om man har trötta vader. Tycker helt klart att du ska köpa från GoCoCo som har det fina materialet cocona. Gå in på deras hemsida och läs mer om dem. Du kan även beställa därifrån eller kolla var de har sina återförsäljare. http://www.gococo.se/se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.