I dag stapplar jag omkring med fin träningsvärk i benen, och en märklig känsla i bröstet. Träningsvärken känns toppen, lite som att jag drar runt på två stubbar till ben. Har knappt tränat något ansträngde efter hjärtsäcksinflammationen, som hoppade över mig tidigare i år. Har ansträngt mig, men inte så att hjärta och lungor fått jobba, med känslan att det ”bränner i bröstet”. Som jag längtat efter detta! I går var det äntligen dags. Anslöt till The North Faces träningsgrupp – Never Stop Stockholm. Inspirerande och kul, en träningsgrupp som fungerar oavsett ålder och nivå. Min kropp börjar som på noll igen, när det gäller hård och ansträngande träning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.