Idag har jag och Jossan haft BODYATTACK-PARTY för medlemmarna ute på WorldClass Värmdö. Eftersom det är Jossans födelsedag tyckte jag att det var lägligt att dela ut goodiebags till alla som var med oss. Som tack för underbar energi, kort och gott. Tack bästa Holistic för shakers, proteinpulverpåsar i tre olika smaker och den lilla boken om hälsa och välmående. Jag hoppas att det ska smaka.

Om man ska tala hälsa och välmående när det är på tapeten. Det gick faktiskt bra att köra BODYATTACK med en hårt lindad och stukad fot när man är två som kör. Men det är verkligen inte att rekommendera. Nu tror jag dock att min fot är väldigt lindrigt stukad. Det känns riktigt bra idag i jämförelse med en dag bakåt i tiden. Tänkte även att jag skulle bjussa er bloggisar på ett foto från kvällen, men herregud vem har tid att fokusera på fotograferingen innan, under eller efter sin egen klass? Efter klassen då vill man ju bara prata med alla underbara människor? Den som inte testat energikicken BODYATTACK. Gör det! ALLA kan vara med oavsett tidigare träningserfarenheter. Det är grymt effektiv träning och galet kul!

20110927-210406.jpg

20110927-210438.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.