Igår var jag med på en fantastiskt BODYATTACK för fina Jossan ute på WorldClass Värmdö. Som jag har sagt förr… Jag gillar verkligen den här träningsformen. Det kan kännas ”old school” men det är också ett pass som du kan göra hur jobbigt som helst. Musiken är peppande, rörelserna är lätta och passet isig speglar en enorm träningsglädje. Det är enkelt att pressa sig själv, speciellt tillsammans med ett gäng som igår. Det var grymt kul!

Nu måste jag ta hand om mitt stackars ben. Att älska träning kan tydligen vara förödande. Jag måste ta mitt sunda förnuft till fånga och inse vad som måste göras för att det ska bli bra.

-Från iPhone

20110420-061638.jpg

20110420-061717.jpg

12 svar på ”Träningsglädje”

    1. Helena vi borde verkligen ses snart! Jag ligger lite efter både med det privata och bloggen därav sent svar på alla era fina kommentarer. :) KRAMAR

  1. Vi måste gå på en attack tillsammans! Jag ska besöka Kristines när påsken är över. Och du, förklara vad händer /händer inte med ditt ben?

    Kram!

    1. Hihi tack Anna. När du skrev så där att du såg oss, då trodde jag att det var något annat. ;) NU förstod jag att det var från träning för de hemlösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.