Du har väl inte missat att du kan boka in dig på träningsevent i lyxvariant! Den 10-12 juni arrangerar Bloggaromtraning.se tillsammans med Kraft & Energi en härlig helg på Torekov Resort med god mat och rolig träning i fantastisk miljö. Räkna med en riktig feel goodhelg!

Det blir en liten grupp (ca 14-16 deltagare). Tanken är att vi ska koppla av, njuta av miljöombyte och träna hårt. Stärk löparkroppen med Nike Dynamic Training för runners och spring i fantastisk miljö på Bjärehalvön mellan hav och skånsk mylla där vi blandar distans med intervaller eller backar, släpp loss till Piloxing och Powerstrip för de sprudlande systrarna Annelie och Annica Bottne och belöna kroppen med Functional moves eller Bodybalance för populära Jessica Clarén. Avrunda med att varva ner i härlig spamiljö och i mjuka sängar och fyll på energidepåerna med fantastisk mat!

All information om Torekov hotell hittar du här. Som deltagare på vår träningshelg får du givetvis specialpris. Mat, träning och logi fredag-söndag (2 nätter) kostar 2695,50 kr (middag fredag, frukost lördag, afternoon tea lördag, middag lördag, frukost söndag ingår). Alternativt bor du över mellan fredag-lördag (1345,50 kr, middag på fredag och frukost på lördag ingår) eller lördag-söndag (1525,50 kr, afternoon tea på lördag, middag på lördag och frukost på söndag ingår). Priserna gäller per person för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg kostar 200 kr.

Vi ser fram emot en fantastisk helg med mycket svett och skratt. Deltagarantalet är begränsat – först till kvarn gäller! Anmäl dig direkt Annelie Bottne på annelie.bottne@hotmail.com och ange ”träningshelg i juni” i samband med din anmälan. Lämna namn, kontaktuppgifter, ev allergier samt om du redan nu vet vem du vill dela rum med. Observera att anmälan är bindande!

SCHEMA

FREDAG:

Middag: 18-21

LÖRDAG: 

TR     Morgonjogg/powerwalk: 7.30-8.15

MAT  Frukost: 8-10.30

TR     Yoga (hotellets, med Elin Jensen): 10-11

TR     Powerstrip 11-12

TR     Nike Training Club 12-13

MAT  Afternoon tea: 14-16.30

TR     Löpning 15.30-17

TR     Body Balance 17-18

MAT  Middag: 18-21 

SÖNDAG:

TR:    Piloxing: 8-9

MAT  Frukost 8-10.30

TR     Guidad tur 11-12.30 ELLER löpning 11-12.30

MAT  Brunch fram till kl 14

Med reservation för ändringar.

3 svar på ”Boka in dig på lyx- och träningshelg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.