Lördag 19 mars bjuder vi in till träningsdag på WorldClass Vasastan!

Träna så mycket du vill och skänk samtidigt en slant till de behövande. Du betalar efter en egen förmåga från 10 kr och uppåt per klass (endast kontant betalning). Alla intäkter från klasserna går till Stadsmissionens arbete i Stockholm.

Reservera din plats genom att maila traningsgladje@gmail.com med vilka klasser du vill gå på. Obokade platser är öppna för drop in.

Vi utlovar träningsglädje och kanske lite träningsvärk!

Sprid gärna informationen vidare till vänner och bekanta – eventet är öppet för alla som vill ha roligt och träna för en god sak.

Schema:

09.00 SmoothYoga – Louise Stapel
10.00 Rpm, cykel. Ride it like you stole it – Sofie ”Soffan” Rhodin
11.00 Kampsport – Jaime Paulo
12.00 Feel The Beat (dans) – Louise Stapel
13.00 Functional moves – Jessica Claren
14.00 Ruffie training – Usama Aziz
14:00 Livestrong (cykel) – Emil Forss
15.00 Yoga – Sofie Lantto
15:00 PT-workshop,  Hur vi kan förenkla vår träning/ ”Vad är funktionellträning?”- Viktor Ehrnholm Larsson

(Vi reserverar oss för eventuella ändringar)

/Välkomna hälsar bloggaromtraning.se med Jessica Claren, Åsa Ehrnholm och Sara Rönne Idänge

KLASSBESKRIVNINGAR

SmoothYoga
En yogaklass med närvaro där det finns tid att landa i de olika positionerna. Svårhetsgraden kommer att utvecklas tillsammans med gruppen. Klassen blir så tuff som du vill att det ska bli.

RPMcykel) ”Ride it like you stole it”
RPM är ett intervallbaserat cykelpass, där den aktiva profilen utgörs av sju etapper/låtar med olika förutsättningar.

Kampsport
Innovativ atletisk boxningsklass hämtad ifrån mma. Glädje och passion i varje slag och svettdroppe.

Feel The Beat
Dans till härliga beats som alla kan vara med på.

Functional Moves®
Functional Moves® passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Kroppen blir helt enkelt glad och lycklig och du känner dig atletisk, stark och balanserad.

Livestrong
Det här är cykelklassen som får dig att utmana ditt hjärta i flera olika nivåer, samtidigt som vi tillåter att våra tankar skenar iväg lite då och då. Vem cyklar du för? Vi utmanar oss själva fysiskt, men också lite psykiskt. Vi ses för en timme härlig cykling!

Ruffietraining
Ruffietraining startades av Musse Hasselvall och Usama Aziz. Tanken kom från att de ofta får förfrågningar av folk som vill prova kampsport men utan att behöva T slåss. Med inspiration från brottningsfysen, kamsporten och fitnessfysen skapade de ruffietraining. Efter att ha deltagit på en hel del event och tränat Hammarbys A lag …i fotboll under deras uppbyggnadsperiod i denna träningsform har feedbacken varit över förväntan. även press har uppmärksammat ruffie positivt.
Efter denna positiva respons har de bestämt sig för att utbilda och sprida ruffie runt om i landet. Så att fler får chansen att prova denna nya träningsform.”

PT-workshop
En worksop där du bland annat får möjlighet att veta mer om hur du kan använda dig utav en personligtränare.

Yoga
Yoga är ett system där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ. Ordet yoga är sanskrit och betyder förening/balans. Yoga syftar till att skapa balans mellan kropp och själ.

Hoppas att vi ses!

5 svar på ”Ses vi på lördag?”

  1. Jag hade absolut kommit om jag varit hel i knät. Men med bara ett bra knä blir man ganska begränsad i sin träning ett tag… =/ Men ett riktigt bra initiativ! Hoppas ni får en grym dag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.