Onsdagen den trettionde mars klockan 18:00 är det dags för oss cykel- och träningsfantaster att ses!

Du och dina vänner är varmt välkomna till cykelbutiken Cycle Corner i Hammarby Sjöstad för att inspireras och komplettera cykelutrustningen inför våren.

Ni kommer som nämnt att bjudas på inspiration men också mektips, tävlingar och fina erbjudanden i butiken. De fösta 30 som anmäler sig har möjlighet at delta på en cykelklass på Sportlife i Hammarby Sjöstad efter vi har minglat i butiken och det finns några platser kvar för dig som inte har anmält dig ännu.

Anmälan gör du till mig asa@vlhalsa.se , oavsett om du vill cykla eller bara komma och mingla med oss. Dock är det föst till kvar som gäller för att få en plats på spinningcykeln, så skriv tydligt i din anmälan om du även vill cykla.

Vi ses klockan 18:00 på Cycle Corner, Hammarby Allé 115. Ni som har anmäler er till cykelklassen får gärna ta sällskap tillsammans med mig till Sportlife för att vara med på klassen som börjar 19:30. Ni andra som valt att hoppa cyklingen den här gången kommer istället att kunna få många fina tips inför vårcyklingen.

Ett svar på ”Ses vi den 30 mars?”

  1. Åh, jag vill så gärna komma och ladda inför utomhussäsongen, men jag är bortlovad på ett spinningpass och kan inte vara där förrän tio i åtta och missar med andra ord hela kvällen :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.