I tisdags uppmärksammade jag internationella kvinnodagen tillsammans med tidigare kollegor genom att springa Mannheimer Swartling International Women´s Day Run! Byrån bjöd in till löparfest under namnet Mannheimer Swartling International Women’s Day Run!

Citerat från Mannheimer Swartlings Facebook där även bilden här nedan är lånad från. ”Idén bakom loppet är att på ett enkelt och roligt sätt visa att man är villig att ta ansvar och driva frågor som är viktiga inte bara för våra klienter och oss själva, utan även för samhället. Som en del av löparfesten ger byrån en donation till SOS Barnbyars familjestärkande program i Ukraina där det ingår att ge kvinnor utbildning och motivation att starta eget.”

Väldigt bra arrangerat!, som alltid när byrån anordnar event. Speciellt kul när hälsa och något så socialt som löpning kombineras med viktigt ändamål som att stötta SOS familjestärkande program i Ukraina. My cup of tea!

Ungefär 10km runt Djurgården med trevligt sällskap!

International Women´s Day Run!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.