Utvecklade att få kämpa mentalt, även om det kanske inte är skoj för stunden är det en härlig känsla att ta sig igenom det ”tunga”. Långpass utomhus är härligt med fin natur. Igår sprang jag 90 minuter i jämt och lugnt pass på löpband. Inte som intervaller där ett pass kan variera med uppvärmning, intervaller och nedvarvning.

Tråkigt var det! Måste ha varit riktigt bra mental träning.
Långpass löpning

2 svar på ”Långpass på löpband —> mental träning”

  1. Det är lite fascinerande det där med löpband. Just nu, när jag knappt alls springer pga hälseneproblem, och definitivt inte har varit på ett löpband någon längre stund, så känns 90 minuter nästan oöverkomligt. Men jag kommer i håg för några år sedan då jag körde långpass på löpband varje söndag under de kallaste månaderna (sprang kortare pass ute men det blir så satans kallt att springa i 2-3 timmar när det är -20…). Då försökte jag tajma löpningen med Vinterstudions sändningar på TV, och vips så flöt de där timmarna på och var ganska behagliga. Märkligt hur det kan förändras åt både det ena och andra hållet så snabbt!

    1. Ja det är verkligen intressant hur den mentala biten spelar in. Det handlar väldigt mycket om att bestämma sig (för min egen del)
      Vinterstudion är bra för trainer- och löpbandspass så här års. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.