Har lämnat Borås efter ett energigivande stopp på Crafts huvudkontor efter en helg i Danmark. Miniweekend och KMD Ironman 70.3 i Århus. Åker hem och är otroligt impad av deltagarna som enligt mig genomförde en makalös simning under den här tävlingen.

Det såg ut som att de små prickarna där ute slungades som lätta strumpor i en tvättmaskin mellan vågorna. Den stökigaste simning jag har beskådat. Förstår att min öppetvattenresa har en bit kvar. Själv var jag där som supporter. Tyvärr råkade ”vi” ut för en flint stone som skar söner däcket. Typisk otur.
KMD Ironman 70.3 AarhusKMD Ironman 70.3 Aarhus_ViktorKMD Ironman AarhusKMD Ironman 70.3 Aarhus 2015KMD Ironman 70.3 Aarhus 2015_ViktorKMD Ironman 70.3 Aarhus 2015_OrcaKMD Ironman 70.3 AarhusKMD Ironman 70.3 Aarhus15

2 svar på ”STÖKIG SIMNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.