Den här veckan har mina sociala medier fullkomligt exploderat av bilder från förberedelser inför Ironman Hawaii, som går av stapeln i dag – om jag inte är helt fel ute. Har aldrig tänkt tanken, att jag själv vill dit och köra en Ironman. Det är ju trots allt VM, och jag ser mig inte som någon triathlet, utan mer som en nyfiken, som 2016 valde att prova på sporten med relativt god förberedelse.

Men så kom den där tanken till mig – vad skulle krävas för att ta sig dit? Karin som där där just nu, för att köra sin första Ironman Hawaii. Har genomfört 23 Ironman, 23 Ironman, ni fattar vilken veteran. Inspirerande! I år har tydligen 44 svenskar kvalat in till årets VM i Ironman på Hawaii, och Sverige har fina chanser i proffsklassen, både på dam- och herrsidan. Kolla in inslaget från SVT, om Åsa Lundström och Patrik Nilsson.

Har bestämt mig att jag ska försöka mig på, en andra säsong med triathlon och se vad den leder till. Förra säsongen avbröts tyvärr med en hjärtsäcksinflammation mitt under försäsongsträningen. Vilket å andra sida öppnade upp för två pallplatser inom Swimrun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.