Känner mig jätte nöjd efter en vecka med mitt nya träningsschema upplagt efter mina förutsättningar och mål. Skulle säga att det inte finns några generella träningsprogram som fungerar för en individ om du ska nå specifika mål på sikt. Visst kan vi ta tips och råd från varandra och testa. Till syvende och sist är det det individuella som gäller anser jag personligen, då våra liv ser så olika ut.

Jag tror också på vikten av att utvärdera och anpassa träningen efter mina förhållanden och samtidigt ta input från någon annan. Ett upplägg som passar jätte bra just nu kanske inte passar lika bra nästa säsong om förutsättningarna skulle förändras. Vilket de ofta gör.

Det känns väldigt positivt för mig att få någon som både håller mig tillbaka i träningen och samtidigt ser till att det jag tränar blir kvalité och inte minst att det ska vara genomförbart i min vardag. Det bästa jag gjort den här hösten så här långt är att skaffa coaching vad det gäller träningen. Väldigt effektivt inom träningen men även inom yrket som sådant om man inte har träningen och tävlandet som yrke.

Jag får mitt program månadsvis. Vecka för vecka tittar jag nu på schemat för att på bästa sätt kunna planera min vardag.

running

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.