För mig är hälsa helheten.

Några av mina hållpunkter för min hälsa:

♥ Att få ha en frisk kropp kunna träna och vardagsmotionera.

♥ Hitta utmaningar både privat och på jobbet.

♥ Ha god relation med min familj, den betyder mycket.

♥ Vänner.
(Kunna fortsätta att vara goda vänner oavsett hur många veckor, månader eller år det går mellan gångerna).

♥ Att äta så ren mat som bara möjligt.

♥ Men också kunna njuta av livets goda som en extra festlig måltid med ett gott rött vin till eller kanske champagne.

♥  Ha ett arbete som jag trivs med och som håller mig stimulerad.

♥ Att  kunna ha en bloggpaus utan att känna stress. Det är viktigt att kunna lyssna på hjärtat och inte låta omvärlden påverka. Inspireras av den. Men slutligen är det mitt inre som bestämmer. Jag vill inte ha någon tv-serie eller något socialt medie som styr mitt liv. Det fina är att vi alla kan göra egna val i vilka bloggar, tidskrifter, tv-serier eller annat som ska inspirera och ge energi.

♥ För mig är det viktigt att orka och behålla energin i det jag gör. För att kunna behålla energin behöver jag ta hänsyn till hålpunkterna här ovan.

♥ Höll på att glömma SÖMN! Sömn är viktigt!

 

♥ Bilder när jag och delar av familjen njöt av vintern för ganska precis ett år sedan ♥

craft

craft1

craft2

craft3

7 svar på ”HÄLSA”

  1. Klokt! Jag jobbar enormt mycket med mina tankar om hälsa, vad som är normalt och lagom just nu. Ortorexin har kommit in i mitt liv och tagit ett fast grepp om min förmåga att kunna bestämma själv, äntligen ska jag gå till botten med mina demoner. Följ min resa om du vill. Tack för fin blogg skalmansblogg.blogdog.se/blog.php

    1. Hoppas verkligen att du tar dig ur ortodexin ordentligt. Det är viktigt att kunna bestämma över sitt liv. Men jag gissar att allt det har du koll på. Det gäller att lev efter det också. Ska absolut gå in och se hur det går för dig. Hoppas att bloggen är ett positivt redskap så att det inte blir jakten av något.

    1. Försöker tänka sunt.
      Men man behöver som sagt påminna sig själv många gånger. Inte alltid lätt att leva som man lär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.