I mitten på förra veckan var jag med min andre hälftCykelcafé Le Mond för relese party av Indiebars. Indie Bars- energibars som smakar gott och är både mjölk- och glutenfria. Grundarna av de här godingarna är topptriathleterna Mikaela och Olle. Det här är Bars som jag hoppas få se på alla gymkedjor framöver då övervägande bars innehåller mjölk där ute idag. Vilket är trist för mig som inte reagerar bra på mjölkprotein. Perfekt att stoppa i fickan när man ska dra ut på långcykling.

indiebars

3 svar på ”IndieBars”

    1. Kanske bara jag som söker bars på fel ställen. :) kanske finns många varianter. Den som heter just raw är mjölkfri vet jag och finns på många ställen annars är de vassle i rätt många bars på exempelvis SATS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.