Sist på bollen har jag upptäckt detta otroligt enkla och goda snacks.

GRÖNKÅLSCHIPS

1. Börja med ugnen på  200°.

2. Skölj grönkålen och skär bort mittstjälken. Riv bladen i mindre bitar.

3. Lägg bladen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja massera in oljan i grönkålsbladen.

4. Sprid ut bladen i ett jämnt lager.

5. Rosta grönkålen mitt i ugnen under 15-20 minuter för att de ska bli knapriga och får det där krispiga, som chips ska ha.

Salta och njut!

Eller hacka en nypa chili och vitlök för att strö med andra smaker, om så önskas.

GrönkålschipsGrönkålschips_iugn Grönkålschips_recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.