Igår gick NIKE ZOOM SATURDAY för november månad av stapeln. Backintervaller stod på agendan. Ett grymt team dök upp och trotsade de kalla vindarna tillsammans med oss i ledarteamet. Det som ville fick även möjlighet att testa skor från Nike. Jätte kul att så många kom.

NikeRunnClub

Efter träningen var vi några Run Leaders som blev tillfrågade att vara med för att fotas och filmas inne på Stadion. Kul! Har dock inte sett några resultat av det. Här är en bild ”behind the scenes”. Tack Jessica!

Tyvärr blev lördagsmiddagen tillsammans med vänner inställd då jag inte alls mådde bra när vi kom hem. Efter ett gäng med timmars sömn och var kroppen återställd igen. Skönt att vakna upp idag och må bra igen. Tack kroppen för att det inte blev något långdraget även om det hade varit ännu bättre om vi kunnat hålla oss helt friska.

Nästa ZOOM SATURDAY blir den 13 december.
Håll utkik på facebook för mer information.

zoomsaturday_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.