Skrev precis på instagram om hur härligt det är när man är en nanosekund ifrån att lägga sig på sofflocket efter jobbet, men istället väljer att snöra på sig löparskorna. Fint att komma hem igen med ett något klarare sinne. Dessutom är det är riktigt härligt höstväder nu.

Det slog mig också vad det är många som ger sig ut med livet insats. Människor som är helt ”osynliga” utan en endaste reflex. Om du inte är rädd om ditt eget liv så tycker jag att du ska bevara bilisterna detta. På med reflexerna!

nike_skor

2 svar på ”REFLEXTIDER”

  1. Sant, det är så himla skönt när man vinner över ”soff-längtan” och tar sig ut… :) Dessutom är soffan så mycket skönare EFTER att man varit ute…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.