Efter cykling och löpning kommer det nu att vara extra viktigt att jag gör mina ”Parnevik-övningar”. Efter den här perioden med sjukdom och skada. Enkla övningar som gör underverk för kroppen i kombination med resterande träning.

Jag ska egentligen alltid göra de här övningarna jag fått från Jessica Parnevik, just för att minimera skaderisken. Tyvärr lever jag inte alltid som jag lär och börjar med dem när det kommer någon känning i baksida lår eller liknande. Dags att prioritera kroppen på allvar. Det finns bara en av den. Punkt.Nikerunning_VomeroNIKE AIR ZOOM VOMERO 10. Ny favorit?

Första känslan var att det är mycket sko. Men när jag väl sprungit med dem så blev upplevelsen något het annat. Lätt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.