Min man är en Victory för mig här i livet. Att hitta en livskamrat som är lika. Som förstår. Det kan vara bra på gott och ont. Det goda är att vi förstår. Den andra sidan kan vara att vi båda är otroligt envisa. Vilket i slutskedet visar sig vara bra för oss båda. ”Ge aldrig upp!” Vi har förståelse för att träning är en stor del av livet och kommer alltid att vara. Just nu är det en Victory att jag kan springa smärtfritt efter år med skador. Jag är inte i någon löparform som jag trivs med eller gör några farter som huvudet försöker förmedla till kroppen.

Men att jag KAN springa och det är en SEGER.

Jag har en vän och tidigare kollega som på fredag för precis ett år sedan fick beskedet om caner. Jag minns det som igår när jag bara fick fram ett NEJ till att börja med. Idag fick jag veta att hon springer midnattsloppet för att fira livet. Man kan inte fira livet på ett bättre sätt.

Det här är en människa som alltid boostat sin omgivning med energi som kollega och vän. När hon kom tillbaka tillbaka till jobbet efter läkarbesöket och berättade att hon drabbats av cancer tänkte jag att det är så jäkla orättvist att en SÅ enormt positiv och givmild människa drabbats. Samtidigt tror jag att det är just de människorna med just de egenskaperna som klarar den här kampen bäst. Fina du vilken inspiration du är M.

Lycka till alla som springer Midnattsloppet i Stockholm på lördag
och inte minst lycka till M. <3 victory_nike

4 svar på ”VICTORY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.