Det blir mycket Nike den här veckan. Idag öppnar Nike Training Club i Stockholm. Nike Training Club Stockholm bjuder in till en exklusiv upplevelse iform av de senaste Nike-innovationerna, NTC träningspass, du kan designa din egen Nike iD sko samt få råd och tips från Nike Master Trainers. Ta med dina vänner och kör personliga Nike Training Club klasser eller testa det senaste inom dans och yoga. Alla klasser leds av Nike Master Trainers några med live DJ’s.

#ntctourstockholm

Nike Training Club Stockholm finns i So Stockholm Gallery på Jussi Björlings Allé 5, Kungstrådgården i Stockholm. Öppet 20-30 januari mellan klockan 10.00-21.00 dagligen.

För schema och bokning av träningsklasser, Nike.com

NTC-Challenge1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.