Dagarna sedan vi kom hem från Åre har rusat iväg. Listan blev lång med saker som ska hinnas med innan vi åker mot vårt julfirande. Ser fram emot några lediga dagar på landet. Träffa familjerna, vara utomhus, springa, träna rörlighet, åka skidor, äta extra gott och ta några välförtjänta sovmornar.  Tycker att det är lättare att hinna med mer mängd och mer kvalitativ träning när jag är ledig.

Jag är verkligen ingen fascist när det kommer till maten. Jag försöker äta det som jag mår bra av och som jag tycker är gott. Hört rycktas att svärmor bakat mjölkproteinfria pepparkakor. Skönt att få äta gott och samtidigt må bra. Kommer att njuta av att kunna göra precis vad jag vill och känner för. Tänker njuta av varenda sekund. Men först några härliga dagar till i Stockholm.

are_bw_24

Bild lånad av Jessica som hon tog på mig nu när vi var i Åre.

2 svar på ”Mot lediga dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.