SATS spinner vidare på löpartrenden. Den här veckan lanserade SATS och Urban Tribes by Running Sweden ett koncept för löpträning – SATS Tribe Running. Tyvärr hade jag inte möjlighet att komma på pressträffen, men förhoppningsvis får jag till ett testpass innan jul.

– Det blir ett inomhuspass. Runners Strength, vilket beskrivs som ett tufft styrkepass speciellt utformat för löpare.

– Utomhuskonceptet Tribe Running som tar fart i slutet av mars 2014. 150 SATS-medlemmar kommer jogga från olika SATS-center till en och samma plats. Triben delas sedan upp i mindre grupper efter snabbhet och hur tufft man vill springa dagen till ära.

Stockholm har blivit ett riktigt löparmecka. Jag är glad att det kommer mer styrka blandat med löpningen. Själv har jag inte hunnit bekanta mig med så många andra löpargrupper än Nike+ Run Club som utgår från Intersport på Drottninggatan varje onsdag.

Springer du med någon annan grupp som kan rekommenderas?

SATS-Tribe-Running-4_low-res

SATS-Tribe-Running-2_low-res

 

Ett svar på ”SATS Tribe Running”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.