Det var inte igår som jag satt på spinningcykeln än mindre körde cykelintervaller. Gjorde ett besök på Nordic Wellness och fick en dos av efterlängtade intervaller! Sitter här och känner ett lugn som jag istort sätt bara känner efter ett hårt träningspass. Noterade att det är lite småstadskänsla över Nordic Wellness Odenplan.

Det var otroligt mycket folk och fin stämning. Kommer ihåg första gången jag besökte just det där gymmet dock i en helt annan regi. Det var 2004 när jag pluggade en kort stund på naprapathögskolan. Det hette då Reinhold Lifestyle och jag minns hur jag varje gång jag skulle duscha möttes av vattenstrålar från alla håll och kanter. De hade nämligen 90-talets high tech duschar, som kändes helt obegripliga till och från. Lite kuriosa från förr.

CoCoCo Craft cykelbyxor Du gör ditt bästa

När jag öppnade skåpet som jag valde i omklädningsrummet möttes jag av ”du gör ditt bästa”. Yes I Do!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.