Speedo och Sara bjöd in till teknikträning med Josefin Lillhage. Tyvärr kunde jag inte vara med och simma den här gången pågrund av ganska nygjord skada i ryggen.

Om jag inte är helt ute och cyklar nu tror jag att Josefin har varit med i landslaget under 16 år. Hon är världsmästaren och trefaldiga europamästaren. Det skulle jag kalla en minst sagt gedigen simkarriär.

Inte nog med att hon själv är fantastisk på att simma. Josefin är även en pedagogisk och tydlig tränare som ser allas olika behov. Jag tycker att en bra tränare ska kunna se nybörjare så som vana simmare. Självklart har gruppens storlek en betydelse. Under timmen med Josefin var de fyra personer i vattnet vilket kändes otroligt lyxigt och lagom för att få ut så mycket som möjligt av ett teknikpass.

Är förstås jätte ledsen att jag missade passet, det här var verkligen någonting jag hade sett fram emot. Själv är jag ganska urusel på benspark, vilket Josefin tycker är en viktig del att börja med när man ska lära sig frisim. Inte alls så som jag lärde mig på crawlkursen jag gick. Jag förstår henne verkligen nu i efterhand. Kan man inte sin benspark flyter man inte lika bra. Vilket jag har besvär med nu. Jag går som en isbrytare i vattnet med väldigt tunga i benen.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage

 

Grymma Sofie och Jessica i vattnet. Önskar att jag hade deras benspark.

Speedo

Otroligt imponerad av Jenny som någon dag innan påtalade vilken landkrabba hon är.
Vilket inte alls syntes.

Speedo

Speedo

 

Radarparet Jessica och Sofie utför sina övningar exemplariskt.

Lantto

Tror att Sofie stoppar i öronproppar. Oavsett vad hon gör på bilderna så lyckas hon alltid se så där härligt sportig ut.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage

 

Josefin visar teknikövningar.

Speedo

Två glada simmare. Det ÄR kul att simma.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage

 

Jenny och Jeanna gör ett grymt bra jobb i vattnet.

Blueberry Lifestyle

Blueberry Lifestyle

 

Med oss fick vi frukost från Blueberry. Första tillfället som jag kände mig sugen på att äta efter det att skadan slog till.

 

6 svar på ”Simcoaching av Josefin Lillhage tillsammans med Speedo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.